måndag 1 december 2008

Juletider i vårt hem.



Såhär blev adventsljusstaken som vi lovade visa, skall ännu sätta en liten detalj till så är den klar men den måste ju naturligtvis visas nu när det är advent. Det här är även resultatet av vårt sprayande när det gäller julgransfoten, mycket vackrare i vitt!
Ha en mysig kväll!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va vackert å stämningsfullt ni siir ut att ha e! Ho ha ni fåått sådee så att e syns ho mang besökar man ha haft på bloggen? "Ja vil å ha he.."

Anonym sa...

Snygg adventsljusstake! Har i flera år letat efter en som skulle passa oss. Ifjol gjorde jag egen med oasis i en brödform, men när jag inte hunnit med det ännu andra advent gav jag upp för den här gången... Kanske det blir mossa i brödformen nästa år, vem vet?

Anonym sa...

Hej! Jag blev helt inspirerad av allt ert spraymålas, så nu undrar jag vad använder ni för spray då det blir så jämnt och täckande? Går det åt många burkar och kan man spraymåla vad som helst? Jag funderar själv på att spraymåla lite :)

En vit vardag sa...

Ojj! Ursäkta att vi inte svarat! Har inte sett din kommentar. Vi använder ett spray som finns att köpas vid Prisma, kommer nu inte ihåg vad det heter men jag tror att det är det enda spray som finns. Vi använder matt vit. Det står på burken vad man kan spraya men vi brukar inte kolla så noga, det är nog bara att spraya det man vill! :) Färgen går tyvärr åt ganska mycket om man vill ha en stark färg helt täckt. Men det beror förstås helt på hur stort det du skall spraya är. Sen går det ofta åt mera färg till träytor som suger i sig lite färg. Metall är tacksamt att spraya. Lycka till med ditt spraymålande! :)