måndag 29 december 2008


Nu är julhelgen förbi och vi inväntar ett nytt år. Här en liten glimt av julklapparna vi fick. Julgubben hade tydligen inte åkt långt bort från Finland för att skaffa julklapparna till oss för det mesta som fanns i paketen kommer från Iittala, Arabia, Hackman och Marimekko. Men tomten hade också hittat en fin vit Cookies burk i porslin från utlandet!

Ännu ett stort tack till Corinne som fyndade ett par vita Converse skor åt Markus för endast 5 euro på loppis. Efter att ha slängt skorna i tvättmaskinen är dom som nya! Tackar Corinne!

Det nya året tänkte vi börja med att åka till Miami den 5 januari (kanske man hittar något fint till lägenheten "over there"). Om inte annat så har vi i alla fall hört att de finns massor av kläder att shoppa där!

Gott nytt år till er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh vad roligt att få åka på semester såhär i vintertider, och speciellt roligt att åka till Miami! Hoppas ni har det mycket trevligt "over there" ;)

sabina sa...

På loppisar... :) Det handlar nog mest om tur, att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. ;) Hoppas du också hittar nåt fint!