lördag 21 mars 2009

Projekt




Hejsan!

Har bara njutit av vårsolen, studerat och jobbat flitigt de senaste dagarna så vi har inte alls hunnit skriva nåt på bloggen, men så idag fotade vi några av våra projekt som ni kan se här ovan.

Är jättenöjd med dem båda! Linneskåpet är något vi dreglat över länge på det lokala loppiset och alltid tittat så att det ståt kvar men så när priset var mera förmånligt för några veckor tillbaka köpte vi det. Vilken lycka!

När vi ändå hade bilkärran fasthakad för att ta hem linneskåpet kunde vi ju bara inte lämna detta personliga lilla 60-tals skåp, som var jättebilligt+ lite prutande, ytterst billigt. Det rymdes ju perfekt på kärran!

Nu får vi bara vänta in ännu varmare tider så att vi kan komma igång med restaureringen.
Men ingen brådska, med dagar som denna får det gärna vara vår en lång stund!

Trevlig helg!

3 kommentarer:

Lundagård sa...

Roligt att läsa om er på tidningen, ni har en skön mix, fina möbler ni fyndat!

Maria sa...

Hejsan, vilket fint reportage från ert hem! Alltid lika roligt att läsa hemreportage på ÖT på söndagar, tummen upp för dem *BLINK*.....de kunde ha såna varje vecka :O)

Vilka underbara skåp du fått hem, nu blir jag också sugen på nått nytt fynd :O)

Anonym sa...

Oj, härkas va fin hidee linneskåpet e! Ja va på loppis jä i åbo ida, resultatet bleiv.. två karhula-glasburka! :) Ja tappa min gamla burk i golvi så ja måsta köp två nu dehä gango som plåster på såren.. :D