onsdag 15 april 2009

Vår i luften



Vem kan vara ledsen när våren ler en i ansiktet?!? Vi har lyft ut några av våra projekt och börjat fixa utomhus. Soffbordet är på väg att bli riktigt snyggt. Det är helt underbart att få vara ute!

Dock inte lika underbart när vardagen än en gång kommer emot. Men det är bara att bita ihop, snart är sommaren här.

Har hunnit med några loppisbesök den senaste tiden och det har bland annat resulterat i denna vackra kanna, endast 3,50!! Kände oss riktigt tursamma när vi hittade den. :) Hittade även denna söta Karhula burk, förmånligt, här på loppis idag.

Nu börjar John Blund bli otålig, sov gott allesammans!

6 kommentarer:

klipposfia sa...

Kannan var ju verkligen ett fynd! Mera sådant:) så länge sen jag sluppit på loppis nu men.....så länge det finns liv finns det hopp. Lycka till med studierna! och en trevlig helg ska ni ha!

Sanna sa...

Första gången jag tittar in här. Så fina bilder du visar. Gillar ditt sätt att inreda. Så hemtrevligt.
Kram, Sanna

Galleri MochB sa...

Imorse vaknade vi till ett vitt täcke... Visst är det vackert, men var tusan är våren... ;O) Karhula lock borde jag också hitta någonstans. Jag har nämligen burkarna... Och jättesöt kanna ni fyndat. Trevlig helg!

Lallis - liv och leverne sa...

Jag håller verkligen med dig. Man kan inte annat än att le tillbaka mot våren:)
Ha en fin fredag
Kram Lallis

Rosa sa...

Hej!Första gången in och kollar på er sida!Trevliga bilder!Ser på en bild er tv-bänk och undrar varifrån den är?Söker något liknande...
Kommer nog att göra flera besök här :)

En vit vardag sa...

Hej Rosa!
Tv-bänken, eller de två skåpen som det är, kommer från Ikea. Vi har tagit bort plåten från baksidan så att alla sladdar kommer in bakifrån och på så sätt inte ligger framme och skräpar. :)
Hoppas du hittar det du vill ha!